Ce spune Alex Ferguson, după victoria CFR în fața Manchester United

Publicat: 06 12. 2012, 11:59
Actualizat: 02 02. 2019, 07:15

Tehnicianul formației Manchester United, Alex Ferguson, a declarat, miercuri, că tânăra echipă pe care a folosit-o în meciul cu CFR Cluj a evoluat bine, precizând că nu este nemulțumit de înfrângere, deoarece s-a produs în urma unui gol extraordinar, informează uefa.com.

„Ne-a învins un gol extraordinar. Nu am meritat să pierdem, nea-m creat câteva bune ocazii de a înscrie, dar când pierzi cu un gol ca acesta nu te poți plânge. Am folosit o echipă tânără și a jucat bine pe alocuri. Sunt mulțumit că am avut o evoluție decentă. Ne-am calificat devreme și asta ne-a dat ocazia să experimentăm și să folosim jucători care aveau nevoie de un meci. Am oferit câtorva jucători tineri puțină experiență și asta îi va ține în formă. Suntem în faza următoare din poziția de câștigători ai grupei, dar printre posibilii adversari se numără câteva nume mari – Șahtior Donețk, Milan, Porto. Ne-am calificat confortabil și adevărata competiție începe în februarie. Faza eliminatorie este fantastică”, a declarat Alex Ferguson.

Campioana României, CFR Cluj, a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Manchester United, dar a ratat calificarea în optimile Ligii Campionilor, însă, de pe locul trei al grupei H, va evolua în 16-imile Ligii Europa.