Ce spune antrenorul Paulo Sergio despre victoria CFR-ului în partida cu Braga

Publicat: 21 11. 2012, 09:56
Actualizat: 26 06. 2013, 09:06

Antrenorul Paulo Sergio a declarat, marți seară, la TVR 1, că echipa CFR Cluj merită toate felicitările pentru victoria din partida cu Sporting Braga, scor 3-1, în etapa a cincea a grupei H a Ligii Campionilor.

„Jucătorii mei au făcut un meci mare, toate felicitările pentru ei. Rezultatele în competiția internă nu au fost foarte bune, dar astăzi echipa merită nota zece, a muncit foarte bine. Mă bucur că Rui Pedro a marcat de trei ori, dar nu-mi place să vorbesc despre un anumit jucător. A fost o strategie să-l folosesc pe Bastos în locul lui Kapetanos și a mers. Acum avem timp să ne gândim la Manchester, dar mă gândesc mai întâi la partida cu U Cluj. În fotbal orice este posibil”, a declarat Paulo Segio, care a precizat că se simte foarte bine la Cluj.

Campioana României, CFR Cluj, s-a calificat pentru prima oară în istorie în primăvara europeană, în urma victoriei, scor 3-1 (3-1), din meciul cu echipa portugheză Sporting Braga, contând pentru etapa a cincea a grupei H a Ligii Campionilor.