Ce spune Ionuț Lupescu despre revenirea la Dinamo! Ce a discutat cu acționarul majoritar al clubului roș-alb

Publicat: 30 09. 2023, 17:30

Ionuț Lupescu a vorbit despre varianta de a veni ca acționar la Dinamo. El s-a întâlnit cu Eugen Voicu, acționarul majoritar al societății Red & White.

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a dezvăluit că Eugen Voicu a avut o discuție cu Ionuț Lupescu, dar nu a fost vorba despre negocieri de a veni la echipa roș-albă.

„Nu e vorba de vreo negociere, m-am întâlnit la stadion cu domnul Voicu și dânsul a dorit să ne cunoaștem mai mult, să stăm de vorbă. A fost o discuție mai pe repede, puneți dumneavoastră ghilimelele, mi-a povestit, în general, de ce a intrat în acest proiect. Inițial, proiectul trebuia să aibă o altă față, după care, cei care ar fi trebuit să fie alături nu au mai fost și a mers singur înainte. Sunt lucruri pe care cred că le-a povestit și domnul Voicu.

E clar, se vede că domnul Voicu este pionier în de-ale fotbalului și m-a rugat să-i explic câteva lucruri: ce înseamnă Dinamo, ADN-ul lui Dinamo, ce înseamnă acest club, ca să înțeleagă ce business a luat. I-am explicat în ce constă forța acestui club și asta a fost tot, o discuție rapidă, nu are nicio legătură cu o negociere. A fost o discuție particulară, la o limonadă, nu a durat nici măcar o oră. Nu așa se fac negocierile”, a spus Ionuț Lupescu pentru colegii de la ProSport.

„Domnul Voicu și-a dat seama de greșeală”

„Probabil, pe fondul acesta de insuccese, vor să mai potolească anumite reacții. I-am transmis clar, de la început, că nu am niciun interes la Dinamo, ce-i spun, o fac ca simplu suporter, unul care a crescut acolo. O simplă discuție amicală nu înseamnă că este o negociere și, din nou, domnul Voicu mi-a părut că este nou, foarte nou în domeniul fotbalului și, poate, că își caută oameni mai buni, se informează, caută idei în stânga și în dreapta.

I-am transmis cu sinceritate că a făcut o mare eroare atunci când a declarat, cred că și domnul Nicolescu, faptul că legendele nu au loc în proiectul lor și cred că și-a dat seama de greșeală. I-am spus că eu, pe lângă că am jucat fotbal, am și studiat, am făcut școala, am făcut un master în relații internaționale și geopolitică, am o expertiză administrativă pe care nu o are nimeni în România fotbalistică. Asta nu înseamnă că sunt și bun.

Cred, însă, că domnul Voicu și-a dat seama de greșeala pe care au făcut-o și că, împreună cu domnul Nicolescu, au subapreciat foștii jucători de la Dinamo. Dânșii sunt oameni veniți dintr-un domeniu care nu are nimic în comun cu fotbalul și este posibil ca acesta să fie motivul acestei reacții”, a mai spus Ionuț Lupescu.