CFR – BRAGA. Obiectivul portughezilor înaintea partidei de la Cluj

Publicat: 20 11. 2012, 20:57
Actualizat: 03 07. 2013, 18:50

Președintele lui BRAGA, Antonio Salvador, a declarat că este fundamental ca echipa lusitană să se impună în meciul din România cu CFR, din grupele CHAMPIONS LEAGUE 2012 – 2013, pentru a avea șanse să își realizeze obiectivul de a trece de această fază a competiției, informează A Bola.

„Este încă un joc extrem de important pentru realizarea obiectivului nostru, și anume trecerea în faza următoare a CHAMPIONS LEAGUE. Așa cum a fost și înainte, la partida de la Manchester și la deplasarea din Turcia, acesta este un meci dificil și e fundamental să câștigăm, pentru a putea depinde doar de noi înșine”, a spus Salvador.

Întrebat dacă își dorește răzbunarea după ce echipa clujeană s-a impus în meciul de la Braga, cu scorul de 2-0, el a răspuns: „Nu, este încă un meci. Trebuie să ne respectăm adversarii, dar avem calitate mai mult decât suficientă pentru a învinge. Trebuie să jucăm ca o echipă și să fim incisivi. Cu toții simțim că putem ajunge în optimile de finală”.

Partida CFR – BRAGA, din etapa a 5-a a grupei H a CHAMPIONS LEAGUE 2012 – 2013, se dispută în această seară, de la ora 21:45

CFR – BRAGA. Veste bună pentru clujeni înaintea partidei cu Sporting Braga