Ciprian Marica, la noua lui echipă: „Eu acum ce mă fac?”

Publicat: 21 07. 2014, 07:11

Conducerea Stelei l-a pierdut pe Marica, fotbalistul român alegând în această noapte milioanele de la o echipă din liga secundă din Turcia.

Curtat de Steaua, dar si de Getafe echipa care i-a oferit prelungirea contractului, atacantul Ciprian Marica s-a înțeles cu o formația din planul secund al fotbalului turc, Torku Konyaspor. Marica a sosit ieri seară la Konya, fiindu-i pregătită o întâmpinare incendiară. De altfel, Marica a postat pe contul personald e Facebook următorul mesaj: „Am ajuns la Konya să văd despre ce este vorba, să discutăm despre oferta lor. Mi-au spus că nu mă mai lasă să plec … Eu acum ce mă fac ?! :))”

Un reprezentant al clubului Torku Konyaspor declarase, cu câteva ore înainte, ca s-a înțeles cu Marica pentru un contract valabil doi ani.

„Transferul lui Marica s-a realizat. Ne-am înțeles în privința termenilor. Ne-am înțeles cu atacantul român pe doi ani. Marica este un jucător cu o carieră bogată. Este atacantul naționalei României. El a jucat înainte în aceeași echipă cu (Alexander) Hleb. Și Hleb a avut o influență în realizarea transferului”, a spus Aksoy, informeaza Mediafax.

Marica îl va avea coechipier la Konyaspor pe Gabriel Torje, colegul sau de la echipa națională.