Ciprian Tătărușanu: Este greșeala întregii echipe

Publicat: 07 11. 2013, 00:57
Actualizat: 30 07. 2014, 15:30

Portarul echipei Steaua, Ciprian Tătărușanu, a declarat, miercuri, la finalul partidei cu FC Basel, scor 1-1, contând pentru etapa a patra a Ligii Campionilor, că reușita lui Sio din prelungirile partidei a fost cauzată de o greșeală a întregii echipe.

„Nu le-am oferit nicio ocazie clară de gol, dar apoi a venit acel gol din minutul 90 pe care nu trebuia să-l primim. Este greșeala întregii echipe. Puteam face mai mult, puteam câștiga acest meci. Sunt trist când primești gol în minutul 90, la singura lor ocazie de poartă, când noi am controlat jocul. Este frustrant, dar așa este fotbalul. De asta este frumos, pentru că este imprevizibil”, a spus Tătărușanu pentru Dolce Sport.

Ciprian Tătărușaun a afirmat că lupta pentru calificarea în primăvara europeană nu este încheiată, chiar dacă Steaua ocupă ultimul loc în clasament cu doar două puncte. „Nu este vina lui Daniel (n.r.-Georgievksi), este vina întregii echipe, nu trebuia să ajunge acel om liber să centreze în careu. Câștigăm ca o echipă, pierdem ca o echipă. O victorie ne propulsa spre primăvara europeană, dar avem două puncte, nu este totul încheiat, avem un meci acasă cu Schalke pe care trebuie să-l câștigăm”, a completat Tătărușanu.

Campioana României, Steaua București, a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul susținut, miercuri, în deplasare, în compania echipei elvețiene FC Basel, în etapa a IV-a a grupei E a competiției. Pentru Steaua a marcat Piovaccari ’17, iar pentru FC Basel a înscris Sio ’90+1. Steaua se află pe ultimul loc în grupa E, cu două puncte după patru meciuri.