Continuă scandalul la Dinamo! Pe antrenorul Ovidiu Burcă l-au lăsat nervii: „Ne-am întors de unde am pornit”

Publicat: 18 01. 2023, 20:41

Echipa de fotbal Dinamo Bucureşti, care a retrogradat anul trecut în liga secundă, se confruntă cu probleme financiare de mai mult timp, societatea care administrează clubul aflându-se în stare de reorganizare judiciară.

Scandalul este departe de a se încheia. Doi dintre jucători, Ștefan Fara și Vasile Buhăescu, au plecat din „Groapă”.

Crescut de Dinamo, Fara n-a prins nici măcar un minut în acest sezon.

Alți trei protestatari sunt pe picior de plecare: Alin Dudea, Marius Tomozei și Bogdan Gavrilă au șanse minime să continue în tricoul lui Dinamo.

Continuă scandalul la Dinamo! Pe antrenorul Ovidiu Burcă l-au lăsat nervii: „Ne-am întors de unde am pornit”

Antrenorul echipei fotbal Dinamo Bucureşti, Ovidiu Burcă, a susţinut, miercuri, o declaraţie de presă, în care a criticat vehement decizia jucătorilor săi de a intra în grevă pentru întârzierea salariilor, afirmând că aceştia au picat testul loialităţii.

„Sunt supărat pentru că tot ceea ce am încercat să construim lunile astea am stricat într-o zi. Săptămâna asta a fost una extrem de complicată pentru mine.

Acest grup de jucători a picat testul loialităţii faţă de acest club şi faţă de oamenii care le-au plătit salarii, care le-au reparat vestiare, care le-au trimis mâncare. Iar eu nu accept asta. Ştiu toate problemele, ştiu ce probleme are fiecare. Sunt dezamăgit, pentru că acum o săptămână eu personal am simţit nevoia să ies să fac publice problemele pe care le are echipa.

Nu au avut răbdare, au făcut grevă, nu s-au antrenat şi uitaţi-vă unde am ajuns

Ne-am întors de unde am pornit şi trebuie să reconstruim totul”, a declarat Burcă în intervenţia sa, neacceptând să răspundă la întrebări din partea presei.