Contre Mihai Stoica – Cristi Săpunaru: „Singura soluţie e să-l tranchilizeze” vs. „Nu pot să-i răspund valetului de la Palat”

Publicat: 11 09. 2022, 09:21

Cristi Săpunaru a fost implicat într-un scandal petrecut la vestiare, după meciul FC U – Rapid, 1-0. Managerul general al FCSB a comentat scenele respective, iar liderul echipei giuleștene l-a ironizat.

Ce s-a întâmplat după derby-ul din Bănie: Cristi Săpunaru, scene violente.

Jucătorul celor de la Rapid a fost acuzat și că ar fi vrut să se bată cu un suporter al echipei oltene sau că ar fi scuipat niște copii aflați în tribune, dar a negat cele susținute de gazde.

Contre Mihai Stoica – Cristi Săpunaru: „Singura soluţie e să-l tranchilizeze” vs. „Nu pot să-i răspund valetului de la Palat”

FC U a învins, scor 1-0, pe Rapid. Partida s-a desfășurat pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, în etapa a 10-a a Superligii.

Unicul gol al a fost marcat de Sekou Sidibe în minutul 56, după o pasă a lui Gabriel Iancu. Arbitrul Marian Barbu a validat reușita după consultarea VAR.

„Poate acolo este punctul sensibil şi de asta îl atacă. Problema este că în momentul în care Săpunaru i-a pus in pericol sănătatea lui Bauza, trebuiau luate măsuri.

Dacă te baţi cu toată lumea, trebuie luate măsuri. S-a luat doar cu Bancu măsuri, atunci în semifinala Cupei cu Sepsi, când i s-au dat şase etape. Alţii au făcut lucruri infinit mai grave.

Se pare că singura soluţie să îl oprească e să îl tranchilizeze, e clar, uitaţi-vă ce se întâmplă. Problema este e grav ce face sau e mai grav ce a făcut Bancu, care a aruncat cu mingea în adversar şi a luat şase etape? Se pare că nu e grav, se pare că e o chestie normală, pentru că nu se iau măsuri.

Sunt sigur că n-o să se ia măsuri, pentru că episoadele astea le-am văzut împotriva aceluiaşi adversar în Giuleşti. Au fost bătăi, bătăi. Şi ce s-a întâmplat? Au fost două etape parcă (n.r. totul este ilustrat cu incidente!).

LPF nu se bagă, nu are niciun rol dacă observatorul nu scrie. Ar fi o mare problemă dacă observatorul nu scrie pentru că vede imaginile astea.

Dar mai e o mare problemă. Va juca Rapid cu stadionul plin după incidentele cauzate de suporteri etapa viitoare, cu Mioveni? Pentru că ce s-a întâmplat aici cam depăşeşte limita acceptată.
La Rapid e puţin recidivă pentru că la meciul cu Sepsi alergau suporterii pe gazon, alergau în timpul meciului. S-a trecut foarte uşor peste”, a spus Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

Înțeleg înjurăturile pe teren că suntem la fotbal. Suntem obișnuiți cu înjurăturile, am frigiderul de cinci tone acasă. Acum vin să spun o chestie: cei care spun pe la televizor că Săpunaru e nebun, că are probleme… Mai ales valetul de la Palat care… Nu vorbesc cu valeții, nu pot să răspund valetului că nu e de teapa mea! Să-și vadă de treaba lui – Cristi Săpunaru