Cristian Gațu RECUNOAȘTE relația cu menajera. „Nu mă simt vinovat”

Publicat: 29 03. 2024, 14:39

Cristian Gațu (78 de ani), o legendă a handbalului românesc, a recunoscut că e într-o nouă relație, după ce, în ultimele zile, au apărut informații despre procesul de divorț dintre acesta și soția sa, Tamara Gațu.

Aceasta din urmă în acuză pe dublul campion mondial de infidelitate. Mai exact, ea spune că Gațu ar fi înșelat-o cu menajera familiei, o femeie în vârstă de 53 de ani.

Astfel, cei doi divorțează după 53 de ani de căsnicie, ceea ce înseamnă că atunci când ei se căsătoreau, noua iubită a lui Gațu abia se năștea.

Gațu s-a arătat dezamăgit de faptul că divorțul său a ajuns în spațiul public și a subliniat că nu se simte deloc vinovat.

„Este o decepţie, dar nu am ce să fac, trebuie să suport (mediatizarea cazului, n. red.). Nu mă simt vinovat cu nimic. Din păcate, suntem şi trăim în România, nu avem ce să facem. Categoric, dar că vrei, nu vrei, intri în morişcă, dar nu are importanţă. Da, mi-am ales cu mâna mea soarta şi o s-o duc mai departe”, a declarat fostul mare campion pentru Orange Sport.

Soția fostului handbalist, îi cere despăgubiri de 500.000 de lei (100.000 de euro) și o pensie lunară de întreținere de 5.000 de lei.

„În ultimii ani, am încercat să reconsiderăm viaţa de familie, dar acest lucru nu a mai fost posibil”, a fost prima poziție oficială a lui Cristian Gațu