CUPA ROMÂNIEI. Dorinel Munteanu, după eliminarea echipei Dinamo București din sferturile de finală

Publicat: 29 11. 2012, 09:37
Actualizat: 04 07. 2013, 08:20

Antrenorul echipei Dinamo București, Dorinel Munteanu, a declarat, miercuri seară, după eliminarea din sferturile de finală ale Cupei României – Timișoreana, că este dezamăgit de prestația arbitrului Sebastian Colțescu, despre care a spus că „nu a văzut decât culoarea vișinie”.

„Am jucat 90 de minute cu un om mai puțin. Astăzi, arbitrul nu a văzut decât culoarea vișinie. Am respect pentru toți arbitrii, dar în seara asta sunt dezamăgit. Nici nu vreau să mă mai gândesc la arbitri. A fost o presiune artificială înaintea meciului. Oamenii slabi greșesc câns sunt sub presiune. La al doilea cartonaș galben primit de Boubacar a fost simulare a jucătorului de la CRR Cluj. Sunt dezamăgit că am fost eliminați, deoarece am făcut o partidă bună, iar jucătorii au evoluat cu determinare. În acest sezon sperăm să obținem o clasare în campionat care să ne permită să jucăm în cupele europene”, a spus Munteanu la DigiSport.

Echipa CFR Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României – Timișoreana, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 după prelungiri, formația Dinamo București, deținătoarea trofeului, în sferturile de finală ale competiției. Golurile campioanei României au fost marcate de Bastos ’66 și Mureșan ‘101, în timp ce pentru oaspeți a înscris Alexe, în minutul 62.

Dinamo a jucat în inferioritate numerică din minutul 31, după eliminarea lui Boubacar. În minutul 114, dinamovistul Nica a fost și el eliminat după ce a primit al doilea cartonaș galben.