De nerecunoscut. Cum arată Tito Vilanova, fostul antrenor al Barcelonei, la jumătate de an după ce s-a retras pentru a se trata de cancer. FOTO

Publicat: 10 01. 2014, 20:45
Actualizat: 03 09. 2019, 21:19

Fostul antrenor al clubului FC Barcelona, Tito Vilanova, nevoit să se retragă după ce a fost diagnosticat cu cancer, a fost surprins într-o stare precară, în timp ce se afla pe Camp Nou pentru a urmărit un meci din Cupa Spaniei, scrie La Vanguardia.

Aflat într-o lojă a stadionului, Vilanova a venit la meci însoțit de fiul său. Tratamentul pe care îl urmează pare a-și fi lăsat amprenta asupra fostului antrenor al Barçei.

Președintele clubului FC Barcelona, Sandro Rosell, a anunțat la jumătatea anului trecut că tehnicianul nu mai poate asigura funcția de antrenor al echipei catalane din cauza unor probleme de sănătate.

„Trebuie să vă dau o veste e care nu aș fi vrut să v-o dau niciodată. Ca urmare a testelor medicale realizate de Tito Vilanova a apărut opțiunea de a face un tratatment care este incompatibil cu funcția de antrenor începând de acum. Vreau să solicit presei să dea dovadă de respect față de Tito Vilanova și familia acestuia”, a declarat Rosell, citat de Mediafax.

Tito Vilanova, în vârstă de 45 de ani, a fost operat, la 20 decembrie 2012, la spitalul Vall d’Hebron din Barcelona, după ce i-a fost detectat un ganglion la doi centimetri de locul în care i-a fost extirpată o tumoare, în 2011.

Vilanova a suferit în noiembrie 2011 o operație în cadrul căreia i-a fost îndepărtată o tumoră de la glanda parotidă. În ianuarie, Vilanova a plecat la New York, unde a stat două luni pentru a urma un tratament.