Dică dă vina pe jucători după umilința cu Lugano: „Așa suntem noi, românii”

Publicat: 08 12. 2017, 00:33

După meci, foarte trist, antrenorul Nicolae Dică a fost foarte critic la adresa fotbaliștilor, pe care îi consideră singurii vinovați pentru acest eșec, potrivit Pro Sport.

„A fost o seară tristă, nu am știut să profităm de ce am făcut bun în această campanie, am făcut un joc foarte slab, nu mă așteptam la așa ceva în această seară. Așa suntem noi românii, când ne vedem cu sacii în căruță, ne multumim cu puțin. Este și vina mea pentru că nu i-am capacitat pe jucători, nu am reușit să-i motivez.

Eu mereu am fost sub presiune, din prima etapă până în acest moment, am fost pus sub presiune, mă așteptam la așa ceva. Nu vreau să fac aceste afirmații în public, nu vreau să spun cine nu are valoare de Steaua.

Budescu este unul dintre jucătorii importanți ai echipei, ne-a ajutat foarte mult. Am vrut să le dau șansă și celorlalți jucători ca să arate că au valoare de a rămâne la Steaua, de a li se da șanse de a rămâne în acestă echipă. Cred că putem face față din trei în trei zile. Eu vreau cel mai puternic adversar în primăvară”, a spus Dică, la Sport.ro.