Dinamo, în discuții avansate cu Verona pentru cedarea lui Dragoș Grigore

Publicat: 26 08. 2013, 16:35
Actualizat: 26 08. 2013, 16:35

Fundașul central Dragoș Grigore este foarte aproape de a fi transferat la formația din Seria A italiană Hellas Verona, fiind dorit de fostul antrenor al echipei CFR Cluj Andrea Mandorlini, a declarat pentru MEDIAFAX președintele FC Dinamo, Constantin Anghelache.

„Cu Verona suntem în discuții avansate pentru Dragoș Grigore. Din punctul nostru de vedere e vorba despre un transfer definitiv, ei nu s-au pronunțat, dar cred că așa e. Cu cât mai repede cu atât mai bine, deși eu răbdare am destulă. Acum e problema că suntem trei părți, Verona îl vrea, jucătorul vrea să plece, Dinamo se opune. Înseamnă că se va rezolva ceva”, a declarat Anghelache.

Oficialul dinamovist consideră că postul lui Grugore poate fi acoperit dacă fundașul va pleca la Verona: „Din punctul meu de vedere nu rămânem descoperiți, avem destui fundași centrali, Luchin, Thicot, Durimel și Asanovici. Apoi mai avem unul împrumutat, Adi Popa la Universitatea Cluj, și Dobrosavlevici la echipa a doua. Eu nu mă bag în strategia antrenorului, dar poate că l-a folosit pe Dragoș Grigore tocmai ca să poată fi transferat”.

Dragoș Grigore a fost titular în partida cu Universitatea Cluj, de vineri, din cadrul etapei a VI-a a Ligii I, câștigată de Dinamo cu 6-0, și a înscris de două ori, din lovituri de la 11 metri.