Dintre toate mesajele primite, Simona Halep a fost impresionată de unul în mod special. Marea jucătoare care a surprins-o

Publicat: 09 10. 2017, 14:32

„Am văzut multe poze pe Twitter, am văzut că multe jucătoare m-au felicitat, dar un mesaj deosebit a fost de la Serena Williams pe Instagram. A fost personal și deosebit Au fost cuvinte foarte frumoase, poate a fost cel mai important mesaj pe care l-am primit, chiar nu mă așteptam. Mi-a scris cuvinte frumoase. Eu nu am curajul să-i scriu atunci când a născut, dar am avut ocazia acum și pot spune că e cea mai bună jucătoare din lume”, a declarat Halep la conferința de presă organizată în salonul preziențial din Aeroportul Henri Coandă, scrie Prosport. 

În urmă cu câteva zile, Simona Halep a făcut o  neașteptată. Deși s-au întâlnit pe teren, există o sigură jucătoare celebră de tenis cu care nu a vorbit niciodată. 

„Nu am avut niciodată un complex față de Sharapova, pur și simplu nu-mi place stilul ei de joc. Cu Lucici-Baroni mi-e greu să joc. Îmi place să joc împotriva Carlei Suarez Navarro. Sharapova e singura jucătoare cu care nu am vorbit niciodată. Dar ea nu vorbește cu nimeni”, a povestit Simona Halep, într-un interviu pentru TVR.

Halep și Sharapova s-au întâlnit de opt ori până acum pe teren, însă românca a învins-o abia în al optulea meci, disputat în turneul de la Beijing, săptămâna trecută. 

Partida a durat o oră și 14 minute. De-a lungul întâlnirii, Halep a servit doi ași, nu a comis duble greșeli și a avut procentaje de reușită la serviciu de 77 la sută cu prima minge și 64 la sută cu cea de-a doua. Românca a avut nouă posibilități de break, dintre care a concretizat cinci și și-a cedat serviciul o singură dată.