Dominika Cibulkova a câștigat Turneul Campioanelor

Publicat: 30 10. 2016, 15:45

Paritda dintre cele două sportive a durat o oră și 18 minute. Cibulkova a început agresiv primul set și a condus cu 3-0 în fața unei Angelique Kerber fără reacție la loviturile puternice expediate de adversară. Sportiva din Germania a reușit să recupereze două game-uri, însă Cibulkova a câștigat din nou contra serviciului și s-a distanțat la 5-2. În final, sportiva din Slovacia a câștigat setul, scor 6-3, în doar 32 de minute.

Actul secund s-a dovedit a fi mult mai echilibrat, cele două jucătoare mergând cap la cap cu serviciul, până la scorul de 3-3, când Dominika Cibulkova a reușit un break, iar apoi s-a distanțat la 5-3, din serviciu. La final, Cibulkova a câștigat setul doi și partida, scor 6-4, în 46 de minute.

Dominika Cibulkova a reușit să iasă din Grupa Roșie a Turneului Campioanelor deși a obținut o signură victorie. A ajuns în finală, a câștigat-o, repetând povestea de anul trecut, când Agnieszka Radwanska a câștigat Turneul Campioanelor ieșind din grupe deși a avut doar o singură victorie.