Eugenie Bouchard, tulburată de jocul Irinei Begu. „M-am privit în oglindă și mi-am spus ‘Genie, este inacceptabil!'”

Publicat: 25 01. 2015, 14:51

Tenismena canadiană Eugenie Bouchard, locul 7 WTA și cap de serie numărul 7, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului Australian Open, după ce a învins-o pe Irina Begu cu 6-1, 5-7, 6-2.

Totuși, la finalul meciului, Bouchard a recunoscut că jocul româncei a reușit să o tulbure, mai ales după ce aceasta din urmă a egalat la seturi, relateată The Australian.

„În mod clar am nevoie de mai mult antrenament”, a spus tenismena canadiană. „Am simțit că am început bine, așa că am vrut să continui așa. Dar ea (Irina Begu, n. red) a avut câteva lovituri bune în cel de-al doilea set, iar nivelul meu a scăzut puțin”, a adăugat ea.

Cât privește pauza pe care a cerut-o în timpul meciului pentru a merge la vestiare, Bouchard a mărturisit că a făcut asta pentru a-și recăpăta concentrarea.

„M-am privit în oglindă și mi-am spus Genie, este inacceptabil!. Așa că mi-am dat singură un șut în fund și am încercat să mă relaxez”, a povestit ea la final.

În sferturile turneului Australian Open, Eugenie Bouchard va juca în compania învingătoarei din meciul dintre Maria Șarapova, cap de serie numărul 2, și Shuai Peng, a 21-a favorită.