Farul a învins Rapid, 2-1, și rămâne lider în Superliga! Începe lupta pentru TITLU. Cum arată prima etapă a play-off-ului

Publicat: 12 03. 2023, 08:47

Farul a câștigat derby-ul cu Rapid, 2-1, din etapa 30 a SuperLigii și începe play-off-ul ca lider al clasamentului, cu 32 de puncte după înjumătățire, în timp ce giuleștenii sunt pe locul cinci, cu 26 de puncte.

Au marcat: Andrei Artean (21), Adrian Mazilu (50), respectiv Antonio Sefer (14).

Meciul a fost condus de arbitrul Sebastian Colţescu (Bucureşti), arbitri asistenţi Radu Adrian Ghinguleac (Bucureşti), George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel), iar al patrulea oficial a fost Ionela Alina Peşu (Craiova). Arbitru video: Horia Gabriel Mladinovici (Bucureşti); arbitru asistent video: Adrian Popescu (Craiova).

Cum arată prima etapă a play-off-ului Superligii

Meciurile din prima etapă a play-off-ului se vor juca în perioada 18 – 19 martie, după care campionatul intră în pauză, urmând a avea loc meciurile naționalei.

Clasamentul Superligii:

1. Farul Constanța – 64 p / 30 j

2. CFR Cluj – 60 p / 29 j

3. FCSB – 54 p / 29 j

4. Universitatea Craiova – 54 p / 30 j

5. Rapid – 52 p / 30 j

6. U Craiova 1948 – 40 p / 28 j

7. Sepsi – 39 p / 28 j

Urmează ca duminică să se joace:

Hermannstadt – U Craiova 1948 / Duminică 21:00

FCSB – Sepsi / Duminică 21:00

Chindia Târgoviște – FC Voluntari / Luni 17:30

CFR Cluj – Universitatea Cluj / Luni 20:30

Prima etapă a play-off-ului Superligii:

Farul – FC U Craiova / Sepsi
CFR Cluj – Rapid
FCSB – Universitatea Craiova / Universitatea Craiova – FCSB

Gică Hagi: „Cea mai mare preocupare a mea e ca cineva să nu își ia viteză”

Hagi a declarat după victoria Farului cu Rapid: „Un meci foarte bun, cu două echipe foarte bune, fiecare a încercat să joace fotbalul pe care îl știe. Și noi ne-am ridicat la nivelul meciului, la nivelul adversarului. Am avut un meci bun, cu intensitate. Felicit echipa că a reacționat foarte bine, nu ne-am pierdut cumpătul, am jucat foarte bine și am reușit să câștigăm și cu suportul publicului…(n.red. Farul, favorită la titlu?) Nu putem să…ar fi cea mai mare greșeală a noastră. Trebuie să luăm fiecare meci în parte, aceasta este o mentalitate corectă. Cea mai mare preocupare a mea e ca cineva să nu își ia viteză. Nu suntem campioni, nu suntem cea mai tare echipă care în ultimii ani a câștigat nu știu câte campionate, cum e CFR. (n.r. în 6 din 7 cazuri, echipa clasată pe primul loc în sezonul regulat a câștigat titlul) Chiar dacă statistica există și o văd, nu…Nu știu”.