FC Rapid are antrenor nou

Publicat: 08 01. 2015, 14:55

„Contractul nu este semnat în acest moment, însă nu mai este absolut nicio problemă. Am bătut palma, de luni, când are loc reunirea, Pustai este angajatul clubului. Acum se redactează contractul, iar dacă se rezolvă acest lucru se și semnează. Azi, mâine sau luni după reunire. Dar asta este doar o chestiune de timp. Important este faptul că Rapid are antrenor”, a spus Moraru pentru MEDIAFAX.

Tehnicianul Cristian Pustai ar urma să semneze un contract valabil până în vară, cu opțiune de prelungire în cazul în care va realiza obiectivul de salvare de la retrogradate. Pustai se află deja la București și întocmește cu președintele Dinu Gheorghe lista cu jucătorii pe care gruparea giuleșteană urmează să îi transfere până la începerea returului.

Conducerea FC Rapid a reziliat contractele majorității fotbaliștilor din lot, dorind să facă schimbări majore după ce echipa a încheiat turul Ligii I pe ultimul loc al clasamentului. În prezent, sub contract cu Rapid mai sunt doar nouă fotbaliști: Bornescu, Drăghia, Al. Coman, N. Vasile, Martin, Pancu, Al. Dan, Kikas și Rui Miguel.

Reunirea echipei pentru începerea pregătirilor este programată luni, la baza sportivă Pro Rapid.