Ferrari organizează „o manifestație în tăcere și cu respect” pentru Schumacher, de ziua germanului UPDATE

Publicat: 03 01. 2014, 17:46
Actualizat: 01 10. 2018, 22:41

UPDATE

Un uriaș steag al echipei Ferrari a fost desfășurat joi în fața spitalului din Grenoble, unde este internat Michael Schumacher, care a împlinit joi 45 de ani.

Foto pagina de Facebook a lui Michael Schumacher


Echipa Ferrari a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că va organiza, vineri, când Michael Schumacher va împlini 45 de ani, „o manifestație în tăcere și cu respect” pentru fostul pilot, la spitalul din Grenoble în care este internat germanul.

„În aceste zile dificile și cu ocazia zilei sale de naștere, cluburile Ferrari vor să își arate susținerea față de Michael Schumacher, organizând mâine o manifestație în tăcere și cu respect, în culoarea roșie, la Centrul Medical Universitar din Grenoble”, se arată în anunțul Ferrari.

Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost rănit grav într-un accident de schi, duminică, în stațiunea Meribel. Germanul a fost operat până acum de două ori. Schumacher este în comă indusă, suferind de leziuni craniene, iar miercuri atașatul său de presă, Sabine Kehm, a anunțat că starea germanului este stabilă.

Schumacher va împlini vineri 45 de ani.