Gheorghe Hagi, despre suspendarea de 16 meciuri a lui Șeroni: Este greu și să le numeri

Publicat: 06 11. 2014, 16:08

„Lăsând la o parte accidentarea gravă, el nu a avut absolut nicio intenție. S-a întâmplat, așa e fotbalul, e riscul meseriei. Acum că e exagerată, că sunt prea multe etape, e și greu să le numeri. O să facem recurs, el e la prima abatere și sperăm să se reducă, pentru că și el are profesia lui. Mi se pare că sunt prea multe etape date unui jucător”, a spus Hagi.

Gheorghe Hagi a afirmat că Șeroni a fost afectat de hotărârea Comisiei de Disciplină. „Bine nu poate să se simtă, având în vedere ce s-a întâmplat cu Bancu. A fost foarte afectat imediat, iar apoi a venit această sancțiune. O să vedem ce soluție găsim. Când spui 16 etape, e mult de tot, e greu și să le numeri. Se vede că el a vrut să joace mingea, dar după aia s-a întâmplat ce s-a întâmplat. E foarte afectat, pentru că meseria lui abia a început, pentru că a început fotbalul mai târziu”, a completat Hagi.

Fundașul echipei FC Viitorul, Alin Șeroni, a fost suspendat, miercuri, pentru 16 etape de Comisia de Disciplină a FRF, după ce l-a accidentat grav pe mijlocașul formației CSU Craiova, Nicușor Bancu, în optimile Cupei României – Timișoreana.

În vârstă de 22 de ani, Nicușor Bancu a suferit o fractură gravă la piciorul stâng, după ce a fost faultat din spate de fundașul echipei FC Viitorul, Alin Șeroni, în minutul 96 al partidei din optimile de finală ale Cupei României Timișoreana. Fotbalistul de la FC Viitorul a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat de pe teren în urma acestei intervenții.
Nicușor Bancu, care a fost supus unei intervenții chirurgicale la piciorul stâng, a fost externat, luni, de la Spitalul Floreasca din Capitală.

CS Universitatea Craiova s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a dispus în optimi, pe teren propriu, de FC Viitorul cu scorul de 2-1 (0-0, 1-1), după prelungiri.