Hagi: Am avut și eu ofertă în vară de la arabi, dar am refuzat

Publicat: 17 10. 2014, 17:06
Actualizat: 09 02. 2019, 12:29

„Am avut și eu o ofertă în vară din Arabia dar am refizat. Era o ofertă de nerefuzat, dar eu am clubul deocamdată. A fost o chestiune de timp. Atunci am considerat că e mai bine să rămân la club și să muncesc. Dovadă că bugetul merge, echipa stă bine. Nu era oferta de la Al Ittihad, nu, nu. Eu nu m-am băgat nici măcar la discuții. Doar ca idee, a fost o propunere. Dar nu am intrat pentru că nu am crezut că e oportun să plec de lângă club deocamdată”, a spus fostul selecționer al României.

Hagi a menționat că ofertele de la cluburile din Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită sau Qatar sunt tentante pentru orice antrenor român, cu excepția lui Mircea Lucescu, tehnician care are un alt standard salarial. „Oricum a fost o ofertă tentantă. La banii pe care i-am văzut în ziar că sunt e o ofertă tentantă pentru oricine. Pentru oricine ar fi tentant din România, mai puțin pentru Lucescu, el are mai mult…”, a spus Hagi zâmbind.

Tehnicianul Victor Pițurcă a semnat, joi, un contract pe doi ani cu gruparea Al Ittihad din Arabia Saudită, renunțând la funcția de selecționer a echipei naționale a României. Victor Pițurcă, în vârstă de 58 de ani, se afla în funcția de selecționer al României din 1 iulie 2011, el aflându-se la al treilea mandat la prima reprezentativă.