Hagi, aproape de lovitura vieții, după ce antrenorul Igor Tudor a fost demis de la Galatasaray

Publicat: 18 12. 2017, 17:39

Demiterea tehnicianului croat vine ca urmare a eșecului suferit de Galatasaray, duminică, scor 2-1, în deplasare, în fața nou-promovatei Yeni Malatyaspor, în etapa a 16-a din campionatul Turciei. În actuala stagiune, Galatasaray a acumulat 32 de puncte și se află pe locul secund, la doar un punct de liderul Bașakșehir.

În vârstă de 39 de ani, Igor Tudor a fost numit antrenor la Galatasaray în februarie 2017, când i-a luat locul olandezului Jan Olde Riekerink. Printre jucătorii pe care Igor Tudoar i-a adus la echipă, în mandatul său, se numără și fundașul român Iasmin Latovlevici, alături de care a lucrat și la Karabukspor.

Acum, presa din Turcia anunță că demiterea lui Tudor poate reprezenta marea șansă a lui Gheorghe Hagi. Duminică, site-ul turksvoetbal.net anticipa deja plecarea antrenorului croat și îi dedica un material special antrenorului de la Viitorul. Printre altele, jurnaliștii turci notează că Hagi se numără printre preferații conducerii clubului, iar negocierile ar urma să se poarte până cel târziu vineri.

Prima variantă de înlocuire pentru Igor Tudor este, însă, Fatih Terim, legendarul antrenor care a activat ultima oară la naționala Turciei. Laurent Blanc a fost numele mare contactat de Galatasaray, dar francezul a refuzat din start.