Handbalista Crina Pintea: Noi, „proastele astea, rușinea țării” avem posibilitatea să jucăm Turneul Preolimpic/ Mesajul sportivei pentru „specialiștii” care critică echipa națională

Publicat: 11 12. 2019, 22:27

„Din păcate, pentru noi, astăzi, s-a încheiat Campionatul Mondial, tot ceea ce vreau să spun este că din punct de vedere al

Ulterior, pivotul a explicat că publicul larg nu cunoaște eforturile la care sunt supuse handbalistele. În finalul mesajului, Crina Pintea a recunoscut că nici jucătoarele nu sunt mulțumite de performanța înregistrată, spunând că „vom reveni mai puternice, pentru că Noi nu vom renunța și Noi vom juca pentru Noi”.

„Știu că fiecare e liber să se exprime cum vrea și cum consideră de cuviință, însă dragii mei, eu vreau să vă spun: că voi nu aveți idee ce simțim Noi, nu aveți idee cât de mult ne dorim Noi, nu aveți idee cât suferim Noi, nu aveți idee câte sacrificii facem Noi, nu aveți idee după un meci cât de puțin dormim Noi, nu aveți idee câte dureri avem Noi.
Noi,

Cu stimă și respect!
#unitisubtricolor”, a mai scris Pintea.

România a încheiat pe locul 12 Campionatul Mondial de handbal feminin, care se desfășoară în Japonia, după ce s-a clasat pe ultima poziție în grupa principală II, cu 0 puncte. Tricolorele vor evolua la turneul preolimpic datorită clasării pe locul 4 la Campionatul European din 2018.