Ianis Hagi, MVP în Scoția! Performanța fantastică bifată de român în victoria cu 5-0 a lui Rangers! (VIDEO)

Publicat: 23 01. 2021, 20:26
Ianis Hagi, MVP în Scoția! Performanța fantastică bifată de român în victoria cu 5-0 a lui Rangers! (VIDEO) / Sursa FOTO: prosport.ro

Ianis Hagi este de neoprit în Scoția și a devenit MVP la Glasgow Rangers. Internaționalul român a fost titular în meciul cu Ross County, pasând decisiv la unul dintre cele cinci goluri (scor 5-0) ale formației antrenate de Steven Gerrard.

Grație acestei reușite personale, Ianis Hagi a devenit cel mai bun pasator din prima ligă scoţiană!

Ianis Hagi, MVP în Scoția! 9 pase decisive în 21 de meciuri!

Dacă la un moment dat era doar o simplă rezervă la Rangers, acum mijlocașul român în vârstă de 22 de ani este jucător de bază în angrenajul construit de Gerrard. Iar aproape de fiecare dată își aduce contribuţia la succesele echipei sale.

A făcut-o și sâmbătă, în victoria cu Ross County, 5-0 pentru trupa din Glasgow (goluri Kent ‘6, Helander ‘28, Aribo ‘37, Jack ‘66 şi Goldson ‘81). Acum, Rangers e aproape campioană, un titlu aşteptat de 10 ani, având 23 de puncte avans față de rivala Celtic (locul 2).

Golul de 4-0 a venit din pasa lui Ianis Hagi (a jucat tot meciul). Românul este lider solitar în topul celor mai buni pasatori din Scottish Premier League, cu 9 pase decisive în 21 de meciuri! În plus, în acest sezon, Ianis Hagi mai are două pase de gol date în preliminariile Ligii Europa. La această „salbă” de reușite se adaugă și cele patru goluri (trei în campionat, unul în Liga Europa).