Ilie Năstase a fost internat la Institutul ”Matei Balș”. Prima declarație a fostului tenismen după infectarea cu COVID

Publicat: 25 11. 2021, 16:43
Actualizat: 25 11. 2021, 16:54

Fostul tenismen Ilie Năstase a fost internat, joi, la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș”, după ce s-a infectat cu COVID-19.

Ilie Năstase a confirmat, pentru Gândul, că este internat, dar a precizat că starea lui nu este gravă.

„Sunt bine, nu sunt la aparate. Mi se fac investigații. Nu sunt pe oxigen”, a spus, pentru Gândul, fostul lider ATP.

Infectat cu COVID după vacanța în Turcia

Ilie Năstase s-a infectat cu SARS-CoV-2 în Turcia, unde a fost cu soția sa în vacanță, au declarat pentru Gândul surse apropiate fostului tenismen.

Fostul mare sportiv este vaccinat anti-COVID și a făcut o formă ușoară a bolii, au precizat sursele citate.

Năstase spunea recent, într-un interviu pentru Corriere della Serra, că oamenii au început să se vaccineze de frică, în valul patru al pandemiei.

„E o mizerie ceea ce se întâmplă cu pandemia din România. Oamenii au început să se vaccineze de frică, dar este târziu. În fiecare zi mor 400-500 de oameni, guvernul a căzut, nu are cine să ia decizii pentru popor”, le-a spus Ilie Năstase jurnaliștilor de la Corriere della Serra.

Ilie Năstase a plecat în Istanbul cu soția sa după uriașul scandal în care l-a acuzat pe Ciprian Marica de faptul că l-a scos din fundația care-i poartă numele. Ilie și Ioana Năstase au petrecut câteva zile pe malul Bosforului, o destinație turistică agreată de cuplul Năstase, potrivit Prosport.

„Nu este pentru prima dată când Ilie merge la Istanbul cu soția lui. E un oraș care-i place foarte mult. Merg și la multe magazine. Din ce știu, după Paris, pentru Ilie, Istanbul este al doilea oraș preferat al lui”, preciza pentru Prosport o sursă apropiată cuplului Năstase.