Ilie Năstase o DISTRUGE pe Serena Williams, care vrea să-i „fure” Simonei Halep titlul de la Wimbledon 2019

Publicat: 13 09. 2023, 22:14
Actualizat: 13 09. 2023, 22:17

ITIA a anunțat că Simona Halep a fost suspendată patru ani în dosarul de dopaj, iar Serena Williams a dat de înțeles pe rețelele sociale că ar vrea să primească trofeul pentru Wimbledon 2019, atunci când românca s-a impus în finală în fața sportivei din SUA.

„8 e un număr mai bun!” a scris Serena, care are șapte titluri la Wimbledon.

Ce a spus Simona Halep după ce a aflat decizia că e suspendată patru ani: „Sunt șocată. Acum trebuie să ajung la TAS”.

Ilie Năstase o distruge pe Serena Williams, care vrea să-i „fure” Simonei Halep titlul de la Wimbledon 2019

Halep a fost suspendată provizoriu în octombrie 2022 și perioada în care nu va putea evolua în circuit, după decizia ITIA, este de la data de 7 octombrie 2022 la 6 octombrie 2026.

Simona Halep poate face apel în privința deciziei.

„Ar trebui să recunoasă că au prins-o și pe ea o dată și nu au suspendat-o pentru că e americancă! S-a mai spus că dacă se dă numele Serenei, vor pleca sponsorii și uite așa! (n.r. – Vrea al optulea titlu la Wimbledon!) Spuneți-i din partea mea să se uite cum arăta când era mai tinerică și cum arată acum! Să nu zică că sunt rasist! Credeți că natural se poate face o persoană cu mușchii așa, cum îi are ea? A fost prinsă dar nu i s-a facut nimic pentru că e americancă și că pleacă sponsorul. Acesta a fost motivul. Dacă ea recunoaște treaba asta, s-ar putea să-i dea titlurile, altfel nu. Nu există riscul ăsta (n.r. – ca Halep să piardă titlul de la Wimbledon). A fost testată de mai multe ori după Wimbledon și înainte, nu există riscul ăsta. Ea încearcă acum să o întoarcă într-un fel, că a bătut-o clar cu 6-2, 6-2, să spună că din cauza asta a pierdut. Dar nu merge!”, a declarat Ilie Năstase pentru ProSport.