Împușcat mortal chiar în fața casei sale. Internaționalul nu a mai avut nicio șansă: „Dumnezeu să-ți odihnească sufletul”

Publicat: 16 04. 2017, 19:53
Internaționalul panamez Amilcar Henriquez a fost împușcat mortal chiar în fața casei sale din provincia Colon, au confirmat autoritățile, care susțin că fotbalistul tocmai pleca de la locuința sa atunci când un atacator a tras în direcția lui mai multe focuri de armă. În incident au fost rănite alte două persoane care se află în acest moment la spital. 
 
Henriquez a fost și el dus la un spital din apropiere, dar a murit câteva ore mai târziu. Președintele Juan Carlos Varela a condamnat acest incident și s-a exprimat pe Twitter, cerându-le autorităților de la Colon să-i prindă pe făptași. 
 
Henriquez era membru al echipei naționale a statului Panama care se află în prezent în cursa pentru calificarea la Cupa Mondială din 2018 care va avea loc în Rusia, iar cel mai recent meci jucat pentru țara sa a fost în luna martie, atunci când Panama a remizat 1-1 cu Statele Unite. 
 
Federația de Fotbal din Panama a transmis condoleanțe pe Twitter: „Regretăm profund moartea jucătorului internațional Amílcar Henríquez. Dumnezeu să-ți primească sufletul, Mickey!”.