Ionuț Lupescu nu mai știe ce se întâmplă în Liga I: „Mutu mai joacă?! Nici la Steaua nu știu ce jucători sunt”

Publicat: 24 07. 2014, 14:35
Actualizat: 29 07. 2014, 17:08

Lupescu, care lucrează la sediul UEFA de la Nyon (Elveția), pare că nu mai este deloc la curent cu Liga I și jucătorii care activează în țară.

Întrebat de Dolce Sport ce părere are de faptul că Adrian Mutu joacă la Petrolul, Lupescu a răspuns surprins: ”Mai joacă Adi?! Câți ani are? E bine dacă mai poate. Răzvan Lucescu poate să îl motiveze, dar depinde numai de el dacă mai vrea”.

Legat de Steaua, echipă care în ultimii doi ani a luat titlul și a avut performanțe notabile în Europa, Lupescu a declarat: ”Nu cunosc prea multe. Știu că acum antrenor este Gâlcă. Îi urez succes. Nici nu mai știu ce jucători sunt acolo”.

Lupescu a vorbit și de acuzațiile lui Rădoi, care declara în urmă cu câteva zile că primele de calificare ale jucătorilor pentru EURO 2008 au fost foarte mici, iar ale oficialilor, din rândul cărora făcea parte pe atunci și Lupescu, foarte mari. ”Nu vreau să pierd timpul răspunzându-i. Era stabilit încă de la început ce sumă va primi fiecare jucător, să-și vadă de treaba lui. Astea sunt prostii. Poate că Răzvan Lucescu nu mai este selecționer și din cauza prestației lui Rădoi”, a mai spus Lupescu.