Marica: În România nu sunt investitori în fotbal, ci creditori. Steaua e cea mai valoroasă echipă

Publicat: 27 04. 2014, 14:14
Actualizat: 08 07. 2016, 00:17

 „Eu vreau că Dinamo să se lupte la titlu și să fie echipa care conduce campionatul. Nu se poate pune acum problemă. Steaua este echipă cea mai valoroasă din România și se impune detașat în față lor, cum a făcut-o și în Cupă. Este frustrant pentru un dinamovist să vadă că este învins atât de ușor de Steaua”, a spus Marica, la Dolce Sport
 

„Nu am și nu am avut nici înainte încredere în planul conducerii dinamoviste, va spun sincer. Dinamo nu poate fi o pepinieră, nu poate crește fotbaliști. Dinamo este o echipă care nu așteaptă, vrea performanță. Cei care și-au asumat această responsabilitate trebuie să o ducă până la capăt”, a a adăugat el.
 
La întrebarea „în acest conflict dintre Reghecampf și patronul Negoita ai vreun comentariu de făcut?”, Marica a spus: „Îmi cer scuze, dar tu ai spus „patronul Negoiță”. Nu știu cât de mulți patroni sunt în România. În România sunt creditori. La finalul mandatului vor să își ia banii înapoi. La noi nu sunt investitori, sunt creditori. Să facem o diferență. Deci din acest punct de vedere nu sunt de acord. Domnul Negoita se pripește să facă anumite declarații nejustificate. Nu știu de ce a zis ce a zis despre Steaua – Viitorul, când Dinamo nu este implicată. Preferăm să ne uităm la ceilalți, nu la noi în primul rând”.