Marica nu își găsește echipă după despărțirea de Steaua

Publicat: 22 08. 2016, 08:17

Fostul atacant al Stelei nu a mai continuat cu echipa lui Laurențiu Reghecampf, în urma unei decizii de comun acord, dar nici nu și-a găsit vreun alt angajament. Deși a spus, imediat cum a reziliat cu roș-albaștrii, că starea sa de sănătate este foarte bună și că a scăpat de toate problemele medicale, iată că internaționalul român continuă să fie un spectator de lux al meciurilor din Liga 1.

Nu numai că Marica nu și-a găsit echipă, dar nici negocieri serioase cu vreun club nu au fost, din moment ce nu au apărut informații în acest sens, scrie digisport. Se pare că problemele medicale, care l-au tot urmărit pe fotbalist în ultimii ani, i-au pus pecetea unui jucător fragil, astfel că și cei interesați sunt sceptici în privința potențialului său.

Marica nu a reușit să joace decât 9 meciuri la Steaua în toate competițiile fără a marca vreun gol, prestațiile sale fiind afectate din cauza accidentărilor. Unul dintre obiectivele sale personale era să joace la EURO 2016, dar nu a fost nominalizat în lotul de 28 de jucători pentru turneul final din Franța.

Marica și-a început cariera la Dinamo, iar apoi a mai jucat la Șahtior Donețk, VfB Stuttgart, Schalke 04, Getafe și Konyaspor, înainte de a ajunge la Steaua.