Marica: „Nu suntem așa de entuziaști. Dacă nu marcăm multe goluri cu Estonia…”

Publicat: 12 10. 2013, 10:18
Actualizat: 22 03. 2014, 11:37

Atacantul Ciprian Marica a declarat, vineri seară, că și-ar fi dorit ca România să marcheze mai multe goluri în meciul cu Andorra, dar a subliniat că acum este mult mai importantă partida cu Estonia, de marți, de pe Arena Națională.

„Mi-aș fi dorit să marcăm mai multe goluri, dar suntem bucuroși pentru victorie. Ne așteptam să câștigăm cu Andorra, așa că de asta nu suntem atât de entuziaști. Important este să câștigăm cu Estonia, la un scor cât mai mare posibil. Olanda este Olanda, nu e ușor să câștigi contra ei. Mi-aș dori ca oamenii să vină cât mai mulți la meci la București și la final să ne bucurăm împreună”, a declarat Marica.

Reprezentativa României a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 4-0 (1-0), selecționata Andorrei, într-un meci contând pentru grupa D de calificare la Cupa Mondială din 2014, din Brazilia. Golurile au fost marcate de Keșeru ’42, Stancu ’53, Torje ’63 (penalti) și C.Lazăr ’85. Ultimul meci al naționalei României în grupa D va avea loc, marți, 15 octombrie, de la ora 21.00, cu Estonia, pe Arena Națională.