Marius Constantin, fost fotbalist la Rapid și la Universitatea Craiova, și-a găsit echipă la 39 de ani!

Publicat: 30 01. 2024, 18:37

Cristi Pustai, antrenorul formației de liga secundă Ceahlăul Piatra Neamț, i-a adus la echipa din cartierul Borzoghean pe veteranii Marius Constantin (39 de ani) și Alexandru Buziuc (29 de ani).

Tehnicianul formației moldovene s-a arătat bucuros de transferul lui Constantin.

Marius Constantin, fost fotbalist la Rapid și la Universitatea Craiova, și-a găsit echipă la 39 de ani!

Fundașul ajuns la 39 de ani evoluase ultima oară la FC Argeș, echipă de care s-a despărțit vara trecută.

“Aveam nevoie de experiența și valoarea lui. Sper să ne mai poată ajuta. Am lucrat cu el foarte bine și la Târgu Mureș, și la Mediaș. Avem nevoie de jucători cu experiență în compartimentul defensiv.”, a spus Cristi Pustai la Radio Sport Total FM.

Ceahlăul Piatra Neamț are 22 de puncte în 15 etape jucate din Liga 2, fiind pe locul 9 în clasament. Are, însă, șanse de a accede în play-off, întrucât se află la doar un punct de locul 6. Și mai sunt patru etape de disputat din sezonul regulat.

Marius Constantin bifează astfel al 10-lea club din carieră. Unul singur, Jiangsu FC, este din afara României (China).

Cine e Marius Constantin

Crescut la FC Brașov, Marius Constantin a ajuns la Rapid în 2004, când avea 19 ani. Fundașul s-a impus repede în echipa de start a giuleștenilor și a făcut parte din formația care ajungea până în sferturile de finală ale Cupei UEFA, în sezonul 2005/2006.

Marius Constantin a strâns aproape 400 de meciuri în Liga 1 la formații precum FC Brașov, Rapid, FC Vaslui, ASA Târgu Mureș, FC Viitorul, Gaz Metan Mediaș, Universitatea Craiova și FC Argeș.