Marius Copil s-a calificat în sferturile turneului Challenger de la Indian Wells

Publicat: 02 03. 2018, 11:23

Copil se descurcă excelent la micuțul turneu pregătitor, care precede Mastersul de la Indian Wells (7-18 martie), obținând a doua victorie în această săptămână! Marius a avut nevoie de fix două ore pentru a-și asigura biletul pentru sferturi, răpunând un adversar mai puțin cunoscut, dar foarte bătăios.

Marius a pornit ca din tun și a defilat în primul act, însă Mitchell a revenit neașteptat, răspunzând pe măsură, cu un set adjudecat la 1. Arădeanul s-a aflat în mare dificultate și în decisiv, a fost condus cu 2-1 și break, însă a reușit să câștige imediat pe serviciul lui Krueger. Americanul nu a mai rezistat la 4-5, atunci când a servit pentru a rămâne în meci, scor final 6-1, 1-6, 6-4.

Copil se va duela pentru semifinale cu Darian King, jucător din Barbados și ocupant al locului 191 ATP. Marius este condamnat să câștige pentru a nu suferi o cădere de 6 locuri în ierarhia mondială. Românul are 40 de puncte de apărat în această săptămână și își va îndeplini obiectivul dacă va merge în careul de ași.