Meciul de fotbal România – Insulele Feroe, transmis în exclusivitate de TVR

Publicat: 26 03. 2015, 15:07

Meciul este comentat de Emil Hossu-Longin și Marian Olaianos și este precedat și urmat, la TVR 1, de „Studio Fotbal”, o emisiune moderată de Cristian Mândru. După miezul nopții, Mihnea Ionescu și Bogdan Tomulică vin cu rezumatele partidelor înregistrate în etapa de duminică, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

„Este etapa care programează două meciuri foarte importante, pe lângă cel al nostru. Este vorba despre Irlanda de Nord – Finlanda și Ungaria – Grecia. Este etapa care încheie jumătate din campanie. O victorie, obligatorie pentru noi, și măcar un egal al Greciei la Budapesta ne-ar da șanse de peste 70% la calificare directă”, a spus Emil Hossu-Longin, care comentează partida alături de Marian Olaianos.

România – Insulele Feroe este primul meci oficial jucat de echipa națională pe noul stadion Ilie Oană din Ploiești și al doilea în orașul prahovean, după 4-0 cu Luxemburg, în septembrie 2003. Adversarii românilor vin după cel mai important succes din istoria lor: scorul de 1-0 cu Grecia, la Atena.

Telespectatorii TVR pot urmări, în exclusivitate, restul partidelor jucate de tricolori pentru calificarea la UEFA Euro 2016: Irlanda de Nord – România (13 iunie 2015), Ungaria – România (4 septembrie 2015), România – Grecia (7 septembrie 2015), România – Finlanda (8 octombrie 2015) și Insulele Feroe – România (11 octombrie 2015). Toate meciurile sunt precedate și urmate de studiouri de dezbateri.