Michael Schumacher a ieșit din comă. Soția sa a pregătit în vila din Elveția un adevărat centru medical de recuperare în valoare de 12 milioane de euro

Publicat: 16 06. 2014, 13:52
Actualizat: 07 07. 2016, 15:39

MICHAEL SCHUMACHER a ieșit din comă. Corinna Schumacher a luat decizia construirii camerei speciale în martie, după ce doctorii de la clinica din Grenoble, unde Schumacher a fost internat în comă indusă în ultimele șase luni, i-au spus că este foarte puțin probabil ca acesta să își mai revină.

Potrivit informațiilor de la acel moment, centrul medical urma să fie amplasat în vila de 30 de milioane de euro situată pe malul lacului Geneva.

FOTO: Bild

Fostul pilot german de Formula 1 Michael Schumacher a ieșit din comă după accidentul suferit la schi, în 29 decembrie 2013, și a părăsit spitalul din Grenoble, a anunțat, luni, purtătorul de cuvânt al familiei, Sabine Kehm, informează AFP.

Managerul lui MICHAEL SCHUMACHER a precizat că acesta se va recupera ”departe de ochii publicului” și că familia sa nu va face niciun fel de conferință de presă cu privire la starea sa.

”Se întâmplă miracole și, Schumacher fiind bogat, va avea parte de cea mai bună asistență medicală care există. Dar, din păcate, nici măcar toți banii din lume nu pot rezolva problema lui. Familia se pregătește pentru un viitor în care Schumacher va fi complet imobil”, a declarat, la acel moment, un prieten al familiei.

Michael și Corrina Schumacher sunt împreună de 23 de ani.