Michael Schumacher a slăbit aproape 10 kilograme de când a fost internat. Șansele de recuperare completă scad pe zi ce trece

Publicat: 12 03. 2014, 16:57
Actualizat: 09 08. 2014, 16:52

Doi medici specialiști de la unitatea medicală la care Michael Schumacher a fost internat după accidentul produs pe o pârtie de schi, au afirmat recent că șansele ca sportivul să se recupereze complet scad în fiecare zi.

„Cel mai probabil nu îl vom mai vedea niciodată pe faimosul Schumi așa cum îl știam noi, mereu zâmbitor”, a explicat dr. Mark Mader. „Cu cât o persoană stă mai mult timp în comă, cu atât mai puține șanse sunt pentru recuperarea funcțiilor creierului”, a adăugat acesta.

Și totuși, specialistul a arătat că, deocamdată, nu se pot face afirmații clare referitoare la starea se sănătate ale lui Schumacher, relatează autoweek.com.

„Ce se va întâmpla exact cu el nu știe nimeni. Nici măcar echipa de medici care se ocupă de îngrijirea lui. Deocamdată nu putem decât să speculăm”, a afirmat dr. Mader.

Potrivit sursei citate, sportivul în vârstă de 45 de ani, care cântărea 75 de kilograme în momentul producerii accidentului, a slăbit aproape 10 kilograme de când este internat.

Michael Schumacher s-a rănit grav într-un accident de schi petrecut pe 29 decembrie, în stațiunea franceză Meribel. Germanul, aflat în faza de revenire progresivă din comă, la spitalul din Grenoble, a fost operat până acum de două ori la cap.