Mircea Lucescu: A fost una dintre cele mai bune partide pe care le-am făcut în ultimii ani

Publicat: 24 10. 2012, 12:24
Actualizat: 06 02. 2019, 16:50

Antrenorul echipei Șahtior Donețk, Mircea Lucescu, a declarat, marți seară, după victoria din meciul cu Chelsea Londra, scor 2-1, că jucătorii săi au făcut una dintre cele mai bune partide din ultimii ani, informează site-ul oficial al UEFA.

„Partida a decurs așa cum ne așteptam. A fost una dintre cele mai bune partide pe care le-am făcut în ultimii ani. Continuăm să creștem, tinerii noști jucători se maturizează și ne crește încrederea. Cred că Chelsea de astăzi este mai puternică decât cea care a câștigat Liga Campionilor în sezonul trecut. Acest lucru face victoria noastră și mai importantă. Scorul putea fi mai mare fără intervențiile de excepție ale lui Petr Cech”, a spus Lucescu.

Tehncianul român crede că Chelsea va fi mult mai puternică în meciul retur de la Londra: „Am atacat încă din start și nu le-am permis celor de la Chelsea să-și facă jocul. Ne-am creat multe ocazii, dar nu am marcat decât de două ori. Victoria este importantă, dar încă nu am realizat nimic. Sunt sigur că Chelsea va fi mult mai puternică la Londra. Astăzi s-au apărat foarte mult, dar acasă vor ieși la joc. Nu pot să spun că pentru noi e mai bine să jucăm contra unei echipe care atacă. Totul depinde de ceea ce se întâmplă în teren”.

Echipa ucraineană Șahtior Donețk, antrenată de Mircea Lucescu, a învins, marți, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), formația engleză Chelsea Londra, deținătoarea trofeului, în etapa a treia a grupei E a Ligii Campionilor.