Mulțescu: Nu știu dacă din punct de vedere contractual mai rezist

Publicat: 22 09. 2013, 09:50
Actualizat: 07 05. 2019, 12:52

Tehnicianul formației Dinamo, Gheorghe Mulțescu, a declarat sâmbătă seară, după remiza cu Petrolul Ploiești, scor 1-1, că nu știe dacă mai rezistă „din punct de vedere contractual” și că se așteaptă la orice, dar important este ca echipa să continue reconstrucția.

„Doctorul știe dacă mai rezist fizic. Dar nu știu dacă din punct de vedere contractual mai rezist. Evenimentele se succed cu repeziciune, dar dacă între timp apare ceva, doar conducătorii știu asta. Acum nu știu dacă mai au încredere în general. Mă aștept la orice, dar important e ca Dinamo să continue reconstrucția, cu mine sau cu altcineva”, a spus Mulțescu.

Gheorghe Mulțescu a precizat că la meciul cu Petrolul s-a văzut lipsa de experiență, apreciind rezultatul drept meritat: „E încă un meci care nu am vrut să fie spectaculos, ci să fim pragmatici. S-a văzut lipsa de experiență. Am pierdut 5-6 puncte pe care le aveam în buzunar, cu Corona, Viitorul, Pandurii și azi… Puteam să închidem jocul, dar și să pierdem. Lui Elton și Rotariu le-am spus să țină de minge, dar nu mai contează. A fost lipsă de concentrare și oboseală pe final. Am băgat încă un apărător cu joc bun de cap, dar nu am reușit să acoperim colțul scurt. Una peste alta e un rezultat meritat, pentru că și noi și ei puteam câștiga. Ne-am ridicat la nivelul unui adversar valoros. În perioada asta, în care jocul nostru a urcat, am întâlnit echipe de top”.

Formația Dinamo a terminat la egalitate, sâmbătă seară, pe Arena Națională, scor 1-1 (1-0), cu echipa Petrolul Ploiești, într-un meci din etapa a opta a Ligii I, în care prahovenii au ratat un penalti.

Golurile au fost marcate de Curtean ’13 pentru Dinamo și Albin ’89 pentru Petrolul. În minutul 43, Dore a trimis mingea în poarta apărată de Bălgrădean, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. În minutul 53, Guilherme (Petrolul) a ratat un penalti acordat de Marius Avram pentru un fault al lui Bălgrădean la Alcenat.