Negoiță: Nu se pune problema ca Țălnar să plece de la Dinamo

Publicat: 08 04. 2013, 15:16
Actualizat: 11 02. 2019, 19:45

„Dinamo renaște atât din punct de vedere organizatoric, cât și al rezultatelor pe plan intern. Este un moment favorabil pentru toți dinamoviștii, iar «prietenii» clubului nostru nu au liniște! Am plecat de pe locul 7 la începutul returului, începem să contăm și mă bucur că avem susținerea necondiționată a fanilor noștri. La Dinamo e liniște, să știe toată lumea! Regretăm speculatiile apărute în presă în ceea ce-l privește pe antrenorul Cornel Țălnar. Sunt convins că vor mai apărea și alte invenții, dar un lucru este clar: Țălnar are toată susținerea noastră! Despre ce vorbim? Talnar este un antrenor valoros, un dinamovist dedicat, a reușit să obțină rezultate importante în câteva luni. Nu se pune problemă să plece de la Dinamo!”, a declarat Negoiță.

Oficialul dinamovist se gândește la un loc în clasamentul Ligii I care să permită participarea în Liga Europa ca la un vis: „Sunt în permanent contact cu antrenorul nostru pentru a asigură toate condițiile pentru a face performanță: sprijin financiar, condiții de pregătire, alimentație. Dinamo este la această oră singurul club din România cu salariile la zi, cantonamentul de la Saftica a fost modernizat la finalul anului trecut, lucrăm la proiecte pentru suporteri, pentru imaginea clubului, pentru brandul Dinamo! Rămâne un vis să terminăm pe un loc de cupă europeană la finalul acestui sezon. Să sperăm că, împreună cu suporterii, vom reuși! Ar fi un vis devenit realitate”.

În 2013, Dinamo, sub conducerea tehnică a antrenorului Cornel Țălnar, a obținut cinci victorii, fiind învinsă o singură dată, în deplasare, de Petrolul Ploiești.