Neymar a decis echipa de unde se va retrage! Starul lui PSG e accidentat. Când va putea reveni pe teren

Publicat: 13 03. 2023, 18:21
Actualizat: 14 03. 2023, 11:02

Starul brazilian al fotbalului mondial e accidentat, incident petrecut în meciul de Ligue 1 dintre PSG și Lille, scor 4-3, dar s-a hotărât unde vrea să-și încheie cariera.

Jurnaliștii de la The Athletic scriu că Neymar vrea să rămână la Paris Saint Germain.

El are contract cu PSG până în vara lui 2027.

Neymar a decis de unde se va retrage. Starul lui PSG e accidentat. Când va putea reveni pe teren

În ultimul timp s-a scris că în vară, brazilianul va pleca la Chelsea sau că la anul va semna cu altă echipă din Europa.

Neymar, 31 de ani, a semnat cu PSG în vara lui 2017 și a și devenit cel mai scump transfer din istoria fotbalului. Francezii au plătit 222 de milioane de euro pentru transfer. De când joacă la clubul din Paris, sud-americanul are 173 de meciuri, 118 goluri și 77 de pase decisive.

A câștigat patru titluri de campion al Franței, trei cupe ale Franței, două Cupe ale Ligii Franței și patru Supercupe. Are ca obiectiv să câștige Liga Campionilor. Până acum, alături de PSG, are o finală de Champions League, în 2020, atunci când Bayern a învins cu 1-0.

Brazilianul a suportat o operație la Spitalul Aspetar din Doha și va rata tot sezonul. James Calder, un chirurg britanic specializat în problemele legate de gleznă, s-a ocupat de el, așa cum s-a întâmplat și în trecut. Neymar urmează a reveni pe gazon după patru luni.

Kylian Mbappe, vedeta lui PSG, a avut un mesaj care a fost interpretat ca fiind pentru Neymar: Este important ca fiecare jucător să se odihnească bine și să mănânce bine”. Dar, Samir Nasri, fost internațional francez, a comentat: „Accidentarea lui Neymar este o pierdere pentru mine. Uităm prea repede ce a făcut la începutul sezonului. Să nu mai vorbim despre stilul lui de viață. Nu și-a sucit glezna pentru că a jucat poker sau pentru că a mâncat un McDonald’s, nu”.

Foto: twitter.com/neymar10photos