Kylian Mbappe poate pleca liber de contract de la PSG în 2024!

Publicat: 13/09/2022, 22:19

Kylian Mbappe și-a prelungit în vară contractul cu PSG, dar poate pleca liber în 2024 anunță L’Equipe.

În vară a fost aproape de un transfer la Real Madrid. Publicația franceză arată că starul francez a semnat pe doi ani cu PSG, cu opţiune pentru un sezon suplimentar, şi nu un acord pe trei ani, valabil până la data 30 iunie 2025, aşa cum se știa iniţial.

Astfel, PSG îl poate pierde gratis pe Mbappe în vara lui 2024, în cazul în care fotbalistul nu va dori să mai joace la Paris Saint-Germain.

Kylian Mbappe poate pleca liber de contract de la PSG în 2024!

La finalul acestui sezon conducătorii echipei din Paris l-ar putea vinde pe Mbappe pentru a nu-l pierde gratis în 2024. La fel a fost și-n acest an, când pentru a nu-l pierde fără a încasa niciun euro șefii l-a plătit extrem de bine pentru a-l determina să semneze prelungirea înțelegerii.

Mbappe are nouă goluri reușite în șapte meciuri, în acest început de sezon. Conform New York Times, vedeta a semnat un contract în valoare totală de 250 de milioane de dolari, iar bonusul la semnătură a fost de 125 de milioane de euro.

„Contractul lui Kylian? Iarăși subiectul ăsta? Eu am depus deja armele (n.red. – râde)”, a spus Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, întrebat despre o posibilă sosire a lui Mbappe la echipa spaniolă. „Noi suntem încântați de jucătorii noștri, suntem foarte mulțumiți de Vinicius și Rodrygo. Nu mai discutăm despre nimeni altcineva. Asensio are șanse de a juca mâine, se antrenează bine”, a mai spus acesta, urmând ca Real Madrid să joace cu Leipzig, în grupa F a Champions League, miercuri, de la ora 22:00.

12 trofeea are Kylian Mbappe cu PSG: 4 titluri în Ligue 1, 3 Cupe ale Franței, 2 Cupe ale Ligii Franței și 3 Supercupe ale Franței.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase