O nouă dramă zguduie sportul: o talentată luptătoare de MMA a decedat la doar 18 ani

Publicat: 09 01. 2023, 22:55
O talentată luptătoare de MMA a decedat la doar 18 ani / Sursa FOTO: angelaleemma/Instagram

Una dintre cele mai talentate luptătoare de MMA s-a stins din viață. Victoria Lee a murit la vârsta de 18 ani, lăsând în urmă o carieră promițătoare și, mai presus de orice, o familie îndurerată.

„A plecat prea devreme și familia noastră a fost complet devastată”, a transmis Angela, sora ei, într-o postare pe Instagram.

Cine a fost Victoria Lee

Victoria Lee a crescut în Hawaii, într-o familie de sportivi. Urmărindu-și frații la antrenamente și meciuri, s-a atașat și ea de sporturile de contact, pentru care a făcut o adevărată pasiune. CNN notează că Victoria a avut o ascensiune rapidă în MMA, câștigând meciuri importante în scurta sa carieră. Cel mai recent succes l-a repurtat împotriva mult mai cunoscutei Victoria Souza.

În 2021, Victoria „The Prodigy” Lee a renunțat să mai participe la concursuri deoarece și-a propus să termine liceul, iar școala a urcat pe primul loc între priorități.

„Ne este atât de dor de tine, surioară. Mai mult decât ți-ai putea imagina vreodată. Suntem cu toții distruși”, a scris pe Instagram Angela, care. Se știe doar că Victoria Lee a murit la data de 26 decembrie, familia nedorind să precizeze care a fost cauza.

Divizia ONE Championship, cea în care a activat Victoria Lee, a transmis condoleanțe într-un comunicat de presă.

„Am inima zdrobită. Am cunoscut-o prima dată pe Victoria când avea 11 ani. Am văzut-o înflorind de-a lungul anilor ca sportiv de arte marțiale și ca om”, a spus președintele ONE Championship, Chatri Sityodtong.