EXCLUSIV | De ce au ales frații Tate să facă trafic de persoane în România. Luptătorii Andrew și Tristan Tate au analizat obiceiurile celor mai periculoși interlopi din țara noastră

EXCLUSIV | De ce au ales frații Tate să facă trafic de persoane în România. Luptătorii Andrew și Tristan Tate au analizat obiceiurile celor mai periculoși interlopi din țara noastră
Frații Tristan și Andrew Tate considerau România o țară sigură
Publicat: 04/01/2023, 07:00

Frații Andrew și Tristan Tate ar fi ales să intre pe piața sexului virtual din România, după ce, inițial, ar fi analizat modul de operare al grupărilor violente din țara noastră. Astfel, cei doi britanici au ajuns la concluzia că România este o țară sigură, în comparație cu Rusia, Serbia, Bulgaria, Albania sau Republica Moldova, unde, pentru bani, ar fi putut să fie uciși oricând de interlopii locali.

Cei doi frați au venit în România în anul 2016, după ce Andrew Tate, la acel moment cunoscut doar ca luptător profesionist de kickboxing, a fost dat afară de la show-ul Big Brother difuzat de o televiziune britanică. Acesta a fost exclus după ce, în spațiul public, au apărut imagini în care acesta lovea o femeie, în afara emisiunii.

La scurt timp după ce au ajuns în România, Tristan Tate, fratele mai mic al lui Andrew, zis Cobra, a apărut într-o gală de MMA, unde l-a înfruntat pe Adrian Preda, unul dintre cei valoroși sportivi români în ce privește artele marțiale mixte.

Tristan Tate a pierdut meciul prin KO după numai câteva secunde, iar numele său a trecut neobservat de presă. Acesta avea, însă, să revină în forță, în anul 2018, la brațul Biancăi Drăgușanu, pe care o cucerise după ce, inițial, o abordase pe Facebook.

Presa mondenă a relatat atunci despre averea fabuloasă a fraților Tate, între timp stabiliți într-o vilă din Pipera în curtea căreia erau parcate mașini în valoare de sute de mii de euro.

În acest context, cei doi frați au asociat opulența neobișnuită pe care o afișau cu moștenirea unui hotel care fusese deținut de tatăl lor, în Thailanda. Totuși, în lumea interlopă din România se vorbea încă de atunci despre faptul că nu din turism provenea averea celor doi, ci de pe urma unui studio de videochat.

Se temeau pentru viața lor

Acest lucru avea să devină public anul trecut, în aprilie, după ce polițiștii ilfoveni au descins atât în vila din Pipera, cât și în imobilul în care funcționa studioul de videochat, după o sesizare venită din partea Ambasadei SUA la București, potrivit căreia cei doi ar fi sechestrat o tânără cu cetățenie americană.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, pentru Gândul, că frații Andrew și Tristan Tate ar fi ales să vină în România după ce au considerat că este cea mai sigură țară din Europa de Est. Cei doi ar fi analizat infracționalitatea din țara noastră și ar fi ajuns la concluzia că interlopii români nu comit crimele pe care sunt dispuși să le facă sârbii, albanezii, bulgarii, rușii sau basarabenii.

Cei doi luaseră în calcul unele contacte cu lumea interlopă locală având în vedere natura afacerii pe care urmau s-o dezvolte. Tocmai de aceea, aveau nevoie să se stabilească într-un stat în care femeile pot fi impresionate mai ușor și pot fi determinate să-și vândă trupul pentru sume de bani mai mici decât în țările vestice.

Ca urmare, România a fost considerată drept o destinație ideală, dar pentru a fi siguri că nu vor avea necazuri, aceștia și-au angajat numai gărzi cu pregătire militară, care le supravegheau vila 24 de ore din 24.


CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV | Victimele lui Andrew și Tristan Tate încep să facă plângeri la DIICOT și cer daune. Una dintre acuzații este de la tânăra care spune că a fost violată de unul dintre frații Tate

FOTO EXCLUSIV – Mașini în valoare de sute de mii de euro care aparțin fraților Andrew și Tristan Tate, puse sub sigiliu / Cea mai scumpă e un Rolls Royce Wraith Black Badge, care costă 360.000 euro

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul...
Jador s-a despărțit de Oana Ciocan după Survivor All Stars?! 'M-ai mințit de la început!'
FOTO. Așa arată tânăra care a apărut lângă un milionar și și-a mărit tariful, iar...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Lupte groaznice pe frontul de nord. Un soldat ucrainean spune că sunt atât de multe...
Ce bilețel a primit o șoferiță din România, pe parbrizul mașinii: 'Ești frumoasă, dar..'
Irina Loghin, luată cu Salvarea!
ANM a actualizat prognoza meteo până în 15 aprilie. Pentru săptămâna viitoare, meteorologii anunţă încălzire,...
"Asta m-a pus pe gânduri cu Virginia. Nu e bine ". Robi, dezvăluiri sincere în...
Primele imagini cu Kate Middleton după operația abdominală! Ipostaza inedită în care a fost surprinsă...
Vedete din România care s-au luat la trântă cu sticlele și au pierdut lupta! Imagini...
Acte auto pe care ești OBLIGAT să le ai în ORIGINAL, în mașină
Noul smartphone de la Google, Pixel 9, vine cu o serie de îmbunătăţiri şi caracteristici...
Ceva NEMAIVĂZUT se întâmplă în interiorul planetei Jupiter! Astronomii sunt șocați
Lovitură uriașă pentru cei care primesc PENSIA PRIN POȘTĂ. Anunțul a fost făcut astăzi, 19...
Instanțele cântăresc azi cine e președintele PMP și decid ce se întâmplă cu Forța Dreptei
Ce jurat a câștigat prima amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite: „Cineva a vrut...
"Plângea acolo lângă schit". Primele imagini cu Radu Ayan, copilul de 2 ani găsit după...
Nicolae Guță, părere sinceră despre vacanțele exotice. De ce nu a mers cântărețul niciodată în...
Filmarea autentică cu Kate Middleton și printul William după acuzațiile de infidelitate la adresa prințului...
BANCUL ZILEI. Bulă sună la linia fierbinte și îi răspunde una gemând: Dar ce faci...
Un sport extrem de popular în rândul bărbaților vine la pachet cu un risc crescut...