„Oracolul” Dragomir: Le văd pe CFR Cluj și Steaua în primăvara europeană

Publicat: 06 11. 2012, 14:36
Actualizat: 28 09. 2018, 21:29

Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marți, că formațiile CFR Cluj și Steaua, reprezentantele României în grupele Ligii Campionilor, respectiv Ligii Europa, se pot califica în primăvara europeană.

„CFR ar fi bine să câștige meciul cu Galatasaray ca să mai strâgem niște puncte și să avem peste un an și jumătate o echipă direct în grupele Ligii Campionilor. Eu cred în șansele celor de la CFR Cluj de a se califica în primăvara europeană. Dacă revin accidentații cu atât mai bine. Eu îi văd în primăvară, la fel ca și pe Steaua”, a spus Dragomir.

Oficialul LPF susține că în meciul cu Molde FK de joi se va vedea valoarea echipei Steaua în deplasare. „Molde la București a venit cu desculții. Acum cred că vor juca și ei cu echipa puternică. Așa o să vedem și valoarea Stelei în deplasare”, a precizat Dragomir.

CFR Cluj întâlnește, miercuri, pe propriul teren, formația Galatasaray Istanbul, în cadrul etapei a patra a Grupei H a Ligii Campionilor. Steaua va juca, joi, în deplasare, cu echipa Molde FK, în etapa a patra a Grupei E a Ligii Europa.