Președintele FIA face un anunt despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher

Publicat: 07 10. 2014, 15:08
Actualizat: 02 02. 2019, 05:16

Todt și Schumacher sunt prieteni de pe vrema când cei doi activau la Ferrari. RTL a precizat că șeful FIA l-a vizitat pe Schumacher la reședința acestuia de pe malul Lacului Geneva, cu o săptămână înaintea Marelui Premiu al Japoniei, care a avut loc duminică.

„Putem spera că Schumacher va duce o viață relativ normală în scurt timp. Ce putem spune este că probabil nu va mai conduce niciodată o mașină de Formula 1. El luptă. Condiția lui se îmbunătățește, ceea ce este foarte important, așa cum este și faptul că e acasă cu familia”, a declarat Todt.

La 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în stațiunea franceză Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever și o hemoragie cerebrală. Până la 16 iunie, Schumacher a fost în comă. El a fost transferat la 18 iunie la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, iar la 9 septembrie a fost externat și mutat la locuința sa din localitatea elvețiană Gland.