Răzvan Lucescu a fost reconfirmat ieri ca selecționer după o săpuneală sănătoasă și s-a dat ca ultimatum returul cu bosniacii

Redactor:
Gândul
Răzvan Lucescu a fost reconfirmat ieri  ca selecționer după o săpuneală sănătoasă și s-a dat ca ultimatum returul cu bosniacii
Mircea Sandu l-a desființat ieri, după ședința Comitetului Executiv al FRF, pe Răzvan, concluzionând că nu mai crede în capacitatea antrenorului de a redresa situația.

Mircea Sandu l-a desființat ieri, după ședința ComitetuluiExecutiv al FRF, pe Răzvan, concluzionând că nu mai crede încapacitatea antrenorului de a redresa situația.
În mod surprinzător, pentru prima dată de când este președinte alFRF, Mircea Sandu spune că a dorit înlocuirea selecționerului, darpărerea sa nu a fost împărtășită de majoritatea membrilorComitetului Executiv al FRF. Astfel, Răzvan Lucescu mai stă măcarîncă două luni la națională.
„În vara lui 2009, Victor Pițurcă era demis din cauza rezultatelorslabe. A fost angajat pe doi ani Răzvan Lucescu, dar linia a fostuna de declin. Lipsa rezultatelor este evidentă! 54 de jucători aselecționat Pițurcă în doi ani și 66 Lucescu în aceeași perioadă.Din cei 66, 47 au adunat sub cinci jocuri. În schimb, Pițurcă aremăcar 14 jucători folosiți în minimum jumătate din jocuri. Astaarată că nu avem acel grup de bază la națională. Nu mai avem oechipă pe care s-o enunțăm cu ușurință, ca în anii 80 sau 90”. Așași-a început Mircea Sandu discursul de ieri, de după ședințaComitetului Executiv. A făcut-o răsfoind analiza pe care el însușia redactat-o și a prezentat-o în Comitetul Executiv. A tras înselecționer cu tot arsenalul de argumente, multe dintre ele solideși totul a părut un rechizitoriu. Cu toate acestea, concluzia afost una opusă atitudinii președintelui: „Răzvan rămâne până lameciul cu Bosnia pentru că așa au considerat majoritatea membrilorComitetului Executiv. În funcție de rezultat, acest meci va ficapăt de drum sau continuare pentru Răzvan Lucescu!”.

Ca să nu se supere Oli!

Culisele poziționării lui Mircea Sandu sunt legate de… CosminOlăroiu! ProSport a aflat că președintele FRF a apucat să-itransmită lui Oli că ar urma să fie alesul pentru funcția deselecționer. Ulterior, după discuții cu directorul general, IonuțLupescu, și cu alți colaboratori, s-a întors și a fost de acord caRăzvan să mai aibă parte de o șansă. „Nașul” nu avea însă cum săanunțe ieri, senin, că îl susține pe Răzvan Lucescu, astfel că aales să îl critice pe actualul selecționer și să lase deciziarămânerii lui în funcție în responsabilitatea celorlalți membri aiComitetului Executiv al FRF.
Oricum, rămâne uimitor faptul că Mircea Sandu atacă public șivehement selecționerul. Cu Pițurcă, Iordănescu sau alții dinaintealui Răzvan Lucescu nu a fost auzit niciodată vorbind atât detranșant despre ce poate sau nu poate cel de pe bancanaționalei.

Răzvan să plece! Cu drag, Cristi

Borcea a cerut ieri prin corespondență ca selecționerul să fiedemis în cadrul Comitetului Executiv de ieri.
Cel mai aprig contestatar al lui Răzvan Lucescu a lipsit de laședința organizată ieri, invocând motive medicale! Dinamovistulși-a exprimat însă punctul de vedere în ceea ce privește situațiaselecționerului, cerând prin corespondență ca Lucescu jr să fiedestituit din funcție!
Dincolo de motivul oficial al absenței lui Cristi Borcea de laședința Comitetului Executiv al FRF de ieri stă faptul că acestaaflase cu câteva zile înainte că nu ar avea nicio șansă dacă arieși la luptă pentru a-l înlătura pe Lucescu jr, preferând să nu seexpună inutil, pierzând o bătălie de imagine. Asta în condițiile încare până și Dumitru Dragomir, celălalt personaj anti-Răzvan, careera de așteptat să susțină cauza lui Cristi Borcea, a preferat, înmod surprinzător, să voteze pentru păstrarea lui Lucescu!

Se tratează la Miami!

„Lui Mitică îi ajunge problema pe care o are cu licitațiadrepturilor TV, nu-i mai trebuia încă un scandal”, au explicatsurse federale atitudinea șefului LPF.
Spre deosebire de Dragomir, președintele executiv al „câinilor”și-a menținut părerea, specificând în scrisoarea în care își motivaabsența (e bolnav și se tratează la Miami) că ar fi nimeritădemiterea selecționerului. Argumentele lui Borcea au fost expusemembrilor aflați în sală prin vocea lui Mircea Sandu. Poziția luiBorcea, exprimată prin corespondență, nu a rămas decât un prilej deamuzament pentru colegii săi din Comitetul Executiv!

Doru GHEORGHIU
[email protected]
Costin NEGRARU
[email protected]

Ce NEBUNIE. Marius Şumudică nu mai vine la Universitatea Craiova şi semnează cu un club...
EXCLUSIV! Un interlop cunoscut din București aproape l-a omorât în bătaie pe Cătălin Zmărăndescu
FOTO. Imaginile `ascunse` de timp! Cum arăta Cristina Spătar în urmă cu 15 ani: era...
DOLIU ÎN LUMEA POLITICĂ! A MURIT! ADRIAN NASTASE… o carieră politică și legislativă de excepție
O româncă din WTA, hărțuită și jignită incalificabil: `Ești mai bună la sex decât la...
Atac NEMILOS la adresa Ralucăi Turcan: Vrea să ne ducă la cimitir. Cine a făcut...
Poliţiştii din Quebec au amendat o femeie pentru că îşi plimba soţul în lesă
BANCUL ZILEI – Nimfomana cu experiență
Norvegia lansează o anchetă după decesul a 23 de bătrâni care au primit vaccinul Pfizer:...
EXCLUSIV! Un interlop cunoscut din București aproape l-a omorât în bătaie pe Cătălin Zmărăndescu
Ce a spus Lidia Buble după ce l-a văzut pe Răzvan Simion cu noua iubită:...
Ultima FOTOGRAFIE a lui Mihai Eminescu. În trei ani s-a schimbat aproape cât în trei...
ULTIMA ORĂ! Veste GENIALĂ despre programul Rabla 2021. Toți oamenii așteptau asta
Ce au ajuns câștigătorii Românii au talent. Cine a reușit în viață și cine a...
Această prezentatoare a testat o păpuşă bărbat pentru sex. La un moment dat femeia a...
Știrea ȘOC a momentului despre unul dintre cei mai mari luptători MMA români
Antonia a publicat poze complet nemachiată: Am învățat să mă accept cum sunt
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Jobul unde eşti plătit ca să nu faci nimic. Poţi să primeşti chiar şi 100...
4 plante care pătrund instantaneu în articulații și le repară! Tot ce trebuie să cunoști...
Inchide