Reacția dură a lui Victor Pițurcă, după ce Burleanu a spus despre el că a anunțat că pleacă doar ca să vadă cât e de iubit

Publicat: 06 10. 2014, 16:07

„Asta este o prostie și o răutate, i-am și spus-o președintelui. Probabil că era deranjat că am spus eu că nu sunt susținut, dar îi mai trebuie câțiva ani pentru a căpăta experiență. Eu nu am vrut să răspund, fiindcă nu am vrut să creez polemici înaintea unor jocuri atât de importante. Nu am nevoie să fiu iubit de nimeni”, a spus Pițurcă.

Întrebat la 22 septembrie ce simte, dacă pleacă sau nu Pițurcă, Burleanu a răspuns că nu știe ce va face selecționerul în viitor, precizând că la momentul ofertei de la Al Ittihad acesta nu a dorit să părăsească echipa națională. „Este foarte greu să spui ceea ce simți, probabil că singurul care poate răspunde la această întrebare este Victor Pițurcă, dacă vrea să plece peste o lună sau nu vrea să plece. Fiindcă episodul care abia s-a încheiat, vă asigur că Victor Pițurcă nu a vrut să plece. Poate a fost mai mult decât un foc de paie, poate a vrut să vadă cât de iubit este, a vrut să vadă FRF cum reacționează, cum se comportă. Pentru că până la urmă dacă domnul Victor Pițurcă voia să plece, o putea face. Același lucru pe care îl poate face orice angajat din România, care vrea să plece de la locul de muncă”, spunea Burleanu, într-o conferință de presă.

Victor Pițurcă a afirmat că întâlnirea programată cu Răzvan Burleanu în cursul săptămânii trecute nu a mai avut loc, deoarece președintele FRF a uitat, probabil, de ea. „Am avut o discuție cu președintele federației, urma să ne întâlnim săptămâna trecută, dar probabil că a uitat să ne mai vedem. Și așa nu are mare importanță, dar dânsul m-a abordat și trebuia să ne vedem săptămâna trecută. Relația e la fel, toți își văd de treaba lor, eu am treaba mea, mă ocup de echipa națională, președintele de treburile administrative și financiare”, a completat Pițurcă.

Întrebat ce părere are despre declarațiile lui Dumitru Dragomir, potrivit cărora nu a avut nicio ofertă de la Al Ittihad, Pițurcă a răspuns. „Altă întrebare. Nu găsiți alte personaje cu care să mai conversați, cu care să mai dialogați? Aceleași personaje vechi cu declarații răsuflate”.