Reghecampf povestește ce s-a întâmplat când s-a dus să-l salute pe Pițurcă

Publicat: 02 12. 2014, 13:03

„Era normal să mă duc să-l salut, eram antrenorul mai tânăr, ne întâlneam doi antrenori români. Eu am făcut un gest normal, m-am dus să-l salut, dar el a refuzat, în stilul caracteristic. Am presimțit că va face asta, dar nu regret gestul, e un gest omenesc. A refuzat ostentativ, nu a vrut să dea mâna”, a afirmat Reghecampf.

Fostul antrenor al echipei Steaua a adăugat că se va întâlni din nou cu Victor Pițurcă la 23 decembrie, cu ocazia meciului Al Ittihad – Al Hilal din optimile de finală ale Cupei Prințului, dar de data aceasta nu îl va mai saluta. „Foarte mulți m-au îndemnat să o fac, soția mea, Gigi Becali, toți colaboratorii mei… Ne întâlnim din nou pe 23 decembrie, dar nu are niciun rost să mă duc să îl mai salut, dacă a refuzat prima data. Chiar dacă nu vorbim, ne puteam saluta și cu asta basta”, a menționat Reghecampf,

Laurențiu Reghecampf și Victor Pițurcă se află de mai mult timp în conflict, cei doi jignindu-se și acuzându-se reciproc de incompetență în perioada în care primul conducea formația Steaua, iar celălalt ocupa funcția de selecționer al echipei naționale.

Cei doi s-au întâlnit ca adversari, luni seara, în meciul Al Ittihad – Al Hilal, încheiat la egalitate, scor 0-0, în cadrul etapei a X-a a campionatului Arabiei Saudite.

În clasament, Al Ittihad este pe locul 4, cu 22 de puncte, iar Al Hilal pe 5, cu 17 puncte și două meciuri mai puțin disputate.