Rusescu își EXPRIMĂ DEZAMĂGIRILE SEZONULUI, după ce a câștigat Cupa României cu Steaua

Publicat: 01 06. 2015, 11:14
Actualizat: 02 06. 2015, 07:13

Rusescu își termină contractul cu Steaua la finalul lunii viitoare și speră să-și găsească o echipă bună la care să joace. Visul lui vizează Euro 2016.

„Am suferit mult în acest retur. Am fost puși la pământ, am suferit foarte mult, dar cred că merităm cele trei trofee.”

„E momentul să ne bucurăm cu adevărat, să ne dăm frâu liber emoțiilor.”

„Costel Gâlcă a intrat în istoria acestui club, cu trei trofee într-un singur sezon. Nu știu dacă cineva în afară de Steaua va mai avea puterea să câștige trei trofee.”

„Eu am contract cu Steaua până la 30 iunie, apoi vom vedea ce va fi, am contract cu Sevilla încă 3 ani. Dacă Sevilla nu mă va vrea, va trebui să îmi găsesc un angajament, pentru că obiectivul meu este să joc la Euro.”

„Mirel Rădoi știe ce înseamnă Steaua, ce se întâmplă la Steaua, are experiență pentru a gestiona momentele dificile, pentru că aici e o presiune uriașă meci de meci.”

„Galeriile nu înțeleg că Steaua este Steaua. Pentru mine este o dezamăgire cruntă că acei suporteri fanatici numiți Peluza Nord nu au mai fost alături de noi. Asta este România, asta este viața din păcate pentru Steaua. „

„Am avut nevoie, au fost momente în care am avut mare nevoie de galerie, nu trebuie să subestimam suporterii care au fost”, a declarat Rusescu la sport.ro.