S-au despărțit sau nu Shakira și Pique? Pactul secret dintre fotbalist și artista columbiană

Publicat: 16 11. 2017, 10:18
Fotbalistul deține, împreună cu artista columbiană, mai multe proprietăți, atât în Europa cât și în America, astfel că au încercat ca, înaintea unei despărțiri, să facă lucrurile cât mai simple, scrie presa spaniolă. Jurnaliștii iberici speculează că Shakira ar fi avut de învățat de pe urma relației sale mai vechi cu avocatul Antonio de la Rua, cu care nu a fost căsătorită, dar care a dat-o în judecată pentru 100 de milioane de dolari, fără a avea câștig de cauză în instanță, informează DigiSport. 
 
Astfel, de această dată, Shakira a dorit să fie mai precaută, împărțind cu fotbalistul avere cuplului și fiind proprietară, în acte, peste imobilele din Insula Capri, din Miami și Manhattan, pe când Pique deține oficial toate proprietățile din Spania, în așa fel încât, dacă se despart, partajul ar fi mult mai simplu pentru că fiecare știe exact ce îi revine. 
 
Cea care a auzit de acest aranjament a fost soția lui Messi, Antonella Rocuzzo, mai scrie presa, care a comentat că ea împarte totul cu partenerul său și nu vrea nici să se gândească la posibilitatea unei despărțiri.
 
Pique câștigă, într-un singur sezon la Barcelona, 5,8 milioane de euro, iar averea totală a Shakirei este de 220 de milioane de dolari. Cei doi sunt împreună din 2010 și au doi copii, Milan, de 4 ani, și Sasha, de 2 ani.